Szolgáltatások

A szálloda, amely generációk és nemzetek találkozóhelyéül szolgál. Szobáink jól és az épület jellegéhez hűen, de a modern kort követve barátságosan berendezettek, felszereltek. Minden szobában zuhanyzó, televízió, minibár, internet csatlakozás, WIFI szolgálja a kényelmet.105 férőhellyel 50 egymástól teljesen különböző szobával várjuk az itt megpihenni szándokozókat. 

Étterem

Hotel Centrál Étterme a hazai és a nemzetközi ízek széles választékával, de figyelembe véve a zalai táj jellegzetes ételeit is várja a kedves vendégeket. Klímatizált éttermünkben 80 főig vállalunk családi, céges rendezvényeket, baráti találkozókat, összejöveteleket. Lakodalmak, osztálytalálkozók, bankettek, bálok megrendezését mint éttermünkben, mint külsős helyszínen kitelepüléssel magas színvonalon rendezzük meg. Rendelésre hidegkonyhánkból - hidegtálak, saláták.

Drinkbár

Szállodánk aulájában drinkbárral, kávézóval, várjuk vendégeinket olasz kávénkkal, teáinkkal. A helység kíválóan alkalmas üzleti találkozók, megbeszélések, baráti összejövetelek lebonyolítására. A belvárosi élet találkozóhelye, ahol mindenki megtalálja a nyugalmat. A szállodában több méretű teremmel ( 20 - 80 fő ) várjuk cégek, vállalkozások, ügyféltalálkozók, oktatások, gyűlések megrendezésének lehetőségével. Komplett bútorzattal a megbeszéltek szerinti technikával, a lebonyolítást segítő eszközökkel várjuk ügyfeleinket.

Konferencia

A szállodában több méretű teremmel ( 20 - 80 fő ) várjuk cégek, vállalkozások, ügyféltalálkozók, oktatások, gyűlések megrendezésének lehetőségével. Komplett bútorzattal a megbeszéltek szerinti technikával, a lebonyolítást segítő eszközökkel várjuk ügyfeleinket.

 

Túrázás: Budafai Arborétum

Zala megye egyedülálló látványát nyújtó tájvédelmi területe a Budafai Arborétum, mely Letenyétől 15 km-re található. Az arborétum telepítése az 1950-es évek végén kezdődött meg. Jelenleg a park közel 50 ha-on helyezkedik el. Ez a terület ad otthont több és Észak-Európából, Ázsiából valamint Észak-Amerikából importált fafajnak. Jelenleg 220, többségben fás növény – fa illetve cserje vált megismerhetővé az érdeklődők számára. A májusban nyíló Azáleák páratlan és egyedülálló látványt nyújtanak. A Budafai Arborétum amellett, hogy kellemes kikapcsolódást, kirándulási lehetőséget biztosít - a kialakított turistautakkal, pihenőhelyekkel, forrásokkal - kutatási és megfigyelési lehetőséget is biztosít a zalai erdőtelepítésekhez. 

Zalai utakon – kerékpárral Zalában

Rohanó világunkban egyre inkább előtérbe kerül az egészséges és nyugodt életmód. Ennek egyik formáját képviseli a kerékpáros turizmus, mely egyre nagyobb teret hódít magának. Nem ritka az olyan hétvége, mikor az emberek gondolnak egyet és hátrahagyva a nagyvárost, elutaznak vidékre, hogy kikapcsolódjanak kicsit. A kerékpározás ideális lehetőség. Zala változatos, dimbes-dombos tájával, kanyargó – kisforgalmú – útjaival, természetes környezetével optimális hely a kerékpár, a szabad élet és természet kedvelőinek. A Dél-Zalai Erőtáj és Kerékpárút mely közel 90 km-en keresztül kanyarog, felejthetetlen élményt nyújt kijelölt útvonalaival (erdőben, kisforgalmú utakon, tavak és patakok mentén…) a kerékpárosok számára. Igény esetén kerékpár és GPS kölcsönzésére, szervizelésére is lehetőség van.